De Sassenach KAL

109,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Wil je deze knit a long wilt breien?
Bestel hem dan bij ons door een berichtje te sturen!

🌹💜 De Officiële Scheepjes Sassenach Knit-A-Long 2022 💜🌹
Wij zijn enorm blij en trots om onze allereerste Officiële Scheepjes Knit-A-Long aan jullie te onthullen! Ga met ons mee op reis en geniet samen van deze unieke brei-ervaring. De Sassenach KAL voert breiers van heinde en verre naar de majestueuze landschappen van Schotland. Speciaal voor deze KAL heeft ontwerpster Carmen van New Leaf Designs twee complementaire kussenhoezen ontworpen, waarbij zij zich liet zich inspireren door de boeken- en TV-serie Outlander en dierbare herinneringen aan vakanties die ze doorbracht in de Schotse Nationale Parken Trossachs en Cairngorms.

De kussens kennen elk hun eigen karakter, gebaseerd op de hoofdpersonen van Outlander: Claire en Jaimie. Voor deze KAL is er keuze uit drie kleurenpaletten van onze Metropolis garens, gebaseerd op de Schotse en Engelse nationale wapens: Rosa, Cirsium en Erica. Ga helemaal op in deze KAL en brei mee onder het genot van het (luister)boek of de TV-serie, voor een echt meeslepende ervaring!

📖 Lees alles over het idee achter het ontwerp via Carmen haar blog:

Get ready for… the Sassenach KAL!

📕GRATIS Patroon 📕
Het gratis breipatroon wordt vanaf 23 februari gedurende 10 weken in 10 delen gepubliceerd op woensdagen om 12:00 CET. Op 16 februari verschijnt het Tips & Tricks document en elke week zal er een blogpost online komen van Carmen. Tevens komen er twee video’s online met alles wat je moet weten over de KAL en over het inzetten van de rits.

▪️ Wanneer: 23 februari t/m 11 mei. Op 16 februari delen wij alvast een Tips & Tricks PDF.
▪️ Waar: Deze KAL wordt gehouden in onze OFFICIAL Scheepjes – Nederlandse Groep en OFFICIAL Scheepjes – International Group.
▪️ Moeilijkheidsniveau: Het patroon is geschreven voor gemiddelde tot gevorderde breiers
▪️ Talen: Het patroon is verkrijgbaar in het Nederlands, Duits, en Engels
▪️ De kits zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via Scheepjes retailers! €109 / £99 / 139 USD
▪️ Lees alles over de Scheepjes KAL via onze website:
https://www.scheepjes.com/nl/cals-en-mals/scheepjes-kals/scheepjes-kal-2022/informatie/

Doe jij dit jaar mee met de allereerste Officiële Scheepjes KAL?🎉 #ScheepjesKAL2022 #SassenachKAL

👉Let op: Aangezien de kits ook voor winkeliers vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, kan het een paar dagen duren voordat de kits in de winkels liggen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde winkel voor het laatste nieuws over voorraad en beschikbaarheid: https://www.scheepjes.com/nl/winkels/

Haken breien en meer
Prins Hendrikstraat 99
Alphen aan den Rijn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Sassenach KAL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.